ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ВИТРАТ ЗА ЦЕНТРАМИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Майданевич, Ю. П. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто вплив управління на підприємствах молочної промисловості на організацію обліку витрат за центрами відповідальності.