МОЖЛИВОСТІ КОМПЛЕКСНОЇ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКУ І АУДИТУ В SAP R/3 - Бондар, В. П. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Вивчено можливості застосування системи SAP R/3 для комплексної автоматизації документообігу, управління, ведення бухгалтерського обліку та проведення аудиту на підприємствах з розширеною структурною організацією. Показано технічні характеристики системи, її архітектуру, подано опис її окремих компонентів.