РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК ІНСТИТУЦІЙНА ЗМІНА - Травін, Віталій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено особливості розвитку бухгалтерського обліку як інституційної зміни.