КОНТРОЛІНГ – СИСТЕМА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЧИ НОВА ФІЛОСОФІЯ УПРАВЛІННЯ? - Мошенський, В. З. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Стаття присвячена дослідженню сутності системи контролінгу, що дозволило визначити елементи системи та цілі впровадження.