ДОКУМЕНТУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ВИРОБНИЦТВОМ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Майданевич, Ю. П.; Гладченко, Л. М. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Запропоновано форми первинних документів, які є засобом ефективного оперативного управління виробництвом молочної продукції.