АНАЛІЗ ПРОПОЗИЦІЇ НА СВІТОВОМУ РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ - Глібов, Р. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Викладені результати досліджень пропозиції продовольчої продукції рослинного походження на світовому ринку. Запропоновані шляхи збільшення пропозиції продовольчої продукції рослинного походження в Україні.