НЕПРИБУТКОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ В СИСТЕМІ СУСПІЛЬНОГО ПОДІЛУ ПРАЦІ - Валентинов, В. Л. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
На основі аналізу існуючих економічних теорій неприбуткової організації в контексті теорії поділу праці визначена роль неприбуткових організацій в процесі продуктивної діяльності.