ВИНИКНЕННЯ ТА РОЗВИТОК ОБЛІКУ ЕКОЛОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Замула, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті розглянуто основні передумови, які спонукали відображення в бухгалтерському обліку екологічної діяльності підприємств і розвиток цього напряму обліку до сьогодення.