БУХГАЛТЕРСЬКЕ ВІДОБРАЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ: ТЕОРЕТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито теоретичні основи соціальних відносин та соціальних процесів в сучасних умовах господарювання, доведено необхідність відображення інформації про соціальні процеси, що протікають на підприємстві, в системі бухгалтерського обліку.