БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЯК ІНТЕГРОВАНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В даній статті автор піднімає питання щодо подолання неоднозначності в тлумаченні поняття система бухгалтерського обліку, поділу її на види та обґрунтовує, що бухгалтерський облік є інтегрованою інформаційною системою.