ОЦІНКА СТРУКТУРИ НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ З ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ НА ПІДСТАВІ МІЖНАРОДНИХ БАЗ ДАНИХ - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено загальний аналіз динаміки та структури публікацій з бухгалтерського обліку та економічного аналізу на підставі потоків зарубіжних наукових публікацій з економіки, представлених у предметній класифікації Американської асоціації економістів, реферативному журналі “Журнал экономической литературы” (JEL) та мережі Social Science Research Network.