СУТНІСТЬ СЕК’ЮРИТИЗАЦІЇ АКТИВІВ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ - Петрук, Олександр Михайлович; Добоюк, А. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито сутність сек’юритизації активів. Висвітлено світовий досвід сек’юритизації активів та можливості впровадження в Україні.