СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО РЕЙТИНГУВАННЯ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ В УКРАЇНІ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Гажала, Юрій Вікторович; Волошина, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Запропонована нова бальна система рейтингування, як індикатор фінансового стану і стійкості комерційних банків в Україні. Розкриті основні принципи побудови та процедура розрахунку рейтингу.