РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ВИТРАТИ ЗА ГААП США - Шипіна, Світлана Борисівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті наведено порядок визнання та розкриття інформації про витрати в системі американських загальноприйнятих принципів бухгалтерського обліку.