РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Чижевська, Людмила Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті виявлені проблеми розвитку бухгалтерської професійної діяльності в Україні та світі, а також запропоновані шляхи їх вирішення.