ГРУПА ПІДПРИЄМСТВ: ПРАВОВЕ ТА ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ - Семчук, Інна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито сутність термінів “група підприємств” і “контроль” з урахуванням необхідності обліково-правового забезпечення діяльності об’єднань в Україні в процесі адаптації МСФЗ.