ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ СУДОВО-БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Панченко, Інна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено підходи до оцінки судово-бухгалтерської експертизи з точки зору її якості та ефективності, запропоновано якісні критерії та кількісні показники оцінки ефективності судово-бухгалтерської експертизи.