Прогнозні оцінки фінансових факторів в антикризовому управлінні бізнесу - Levandovsky, V. I. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У цій статті проаналізовано прогнозний метод оцінок фінансових факторів для фінансового аналізу на підприємствах в антикризовому управлінні.