ДОХОДИ ЯК СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ: КЛАСИФІКАЦІЙНИЙ ПІДХІД - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто необхідність побудови науково обґрунтованої класифікації доходів, виходячи із соціальної та економічної сутності даної категорії.