ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Замула, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито теоретичні основи необхідності економічної оцінки земель. Досліджено особливості розвитку способів оцінки земельних угідь сільськогосподарського призначення і запропоновано спосіб оцінки земель України, який дозволить точно визначити вартість національного багатства країни з урахуванням їх екологічного стану.