ГРАНИЧНИЯТ ВЕТЕРИНАРЕН КОНТРОЛ В УСЛОВИЯ НА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ - Ганчева, Зорница (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Изследваните същност и задачи на органите за ветеринарен и ветеринаромедицински контрол, систематизирано особености на осъществявания ветеринарен контрол на граничните пунктове в условия на евроинтеграция.