ОРГАНІЗАЦІЙНО-ГОСПОДАРСЬКІ, ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКІ ТА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКІ ВІДНОСИНИ ЯК ПРЕДМЕТ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Виговська, Наталія Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Уточнено сутність організаційно-господарських, виробничо-господарських та внутрішньогосподарських відносин, що в сукупності становлять господарську діяльність і виступають предметом господарського контролю як практичної діяльності.