СИСТЕМА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ПІДПРИЄМСТВА - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкривається поняття системи внутрішнього контролю на підприємстві, аналізуються праці багатьох вчених з цієї проблеми, доведено, що бухгалтерський контроль втратив своє значення.