ВПЛИВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ НА СИСТЕМУ ОБЛІКУ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В КОНТЕКСТІ ОПОДАТКУВАННЯ - Безручук, Світлана Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто окремі проблеми впливу глобалізації на систему обліку в контексті оподаткування, зокрема питання альтернативності вибору методик обліку та впливу національної культури.