МСФЗ ЯК ЕЛЕМЕНТ ВИХОДУ НА МІЖНАРОДНИЙ ВАЛЮТНИЙ РИНОК ФОРЕКС - Чирко, Д. М. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто сучасну практику складання та подання звітності підприємств відповідно до МСФЗ. Проведено порівняльний аналіз національних стандартів бухгалтерського обліку і МСФЗ та розроблено рекомендації щодо оптимізації процесу впровадження МСФЗ в Україні.