СУДОВО-БУХГАЛТЕРСЬКА ЕКСПЕРТИЗА ТА КОНТРОЛЬ: ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КАТЕГОРІЙ - Федчишина, Віолета Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено сутність понять “контроль” та “судово-бухгалтерська експертиза”. Розглянено методи реалізації контролю, його функції, завдання, принципи та призначення.