ПРОЦЕС КАЛЬКУЛЮВАННЯ: ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТЬ - Скрипник, Маргарита Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено ретроспективний аналіз економічної сутності та змісту понять “калькулювання” і “калькуляції”.