ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО АУТСОРСИНГУ: СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ТА АНАЛІЗ ПІДХОДІВ - Скакун, Людмила Степанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Систематизовано та узагальнено існуючі підходи до оцінки ефективності аутсорсингу, запропоновано методику оцінки ефективності бухгалтерського аутсорсингу.