ФУНКЦІЇ, ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ГОЛОВНИХ РОЗПОРЯДНИКІВ КОШТІВ ЯК УЧАСНИКІВ БЮДЖЕТНИХ ПРАВОВІДНОСИН - Попадюха, Наталія (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто суть бюджетних правовідносин та розпорядників і головних розпорядників коштів, їх функції, права та обов’язки як учасників бюджетних правовідносин.