ОБ’ЄКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ У СФЕРІ ОРЕНДНИХ ВІДНОСИН - Литвиненко, Ірина Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
На основі облікового відображення орендних операцій визначено об’єкти бухгалтерського обліку у сфері орендних відносин, що відповідають їх правовій та економічній сутності.