СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК ЗНАЧИМОЇ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА НАУКИ: АНАЛІЗ АНГЛОМОВНОЇ ПЕРІОДИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті здійснено Інтернет-аналіз термінів, пов’язаних з обліком соціально відповідальної діяльності підприємств, англійською, російською та українською мовою, а також проаналізовано відповідну англомовну періодичну літературу.