ОЦІНКА НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ОБЛІКУ - Банасько, Тетяна Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто підходи до оцінки нематеріальних активів згідно вітчизняного та міжнародного законодавства. Визначено особливості оцінки нематеріальних активів в залежності від шляхів їх надходження на підприємства.