МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ - Шигун, Марія Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено існуючі підходи до організації аналітичного і синтетичного обліку трансакційних витрат, визначено можливості їх запровадження в облікову практику.