БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ І КЛАСИФІКАЦІЇ - Шигун, Марія Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито поняття трансакційних витрат з позиції бухгалтерського обліку, запропоновано класифікацію трансакційних витрат в цілях їх облікового відображення.