ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Філозоп, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджується процес здійснення внутрішнього аудиту на підприємстві.