МЕТОДИКА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВТРАТ ВІД БРАКУ У ВИРОБНИЦТВІ - Пархоменко, Валерій Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Визначено вплив організації системи внутрішнього контролю на виникнення браку у виробництві. Надано пропозиції у даній сфері для прийняття оперативних управлінських рішень.