ОСОБЛИВОСТІ СУСПІЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ ЯК ЧИННИК ТРАНСФОРМАЦІЙ В ЕКОНОМІЧНОМУ АНАЛІЗІ - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено трансформаційні процеси, що відбуваються в економічному аналізі як функціональній науці, практичній діяльності, начальному предметі, а саме їх передумови в частині особливостей суспільно-економічного розвитку країни.