ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СОЦІАЛІСТИЧНОГО ТА КАПІТАЛІСТИЧНОГО ОБЛІКУ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто особливості соціалістичної та капіталістичної системи бухгалтерського обліку, визначено переваги та недоліки їх існування.