РОЛЬ ДЕРЖАВИ В ІННОВАЦІЙНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ - Авраменко, Олена Іванівна; Авраменко, Іван Миколайович; Довбня, Вероніка Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розвиток нововведень і введення їх у виробництво – досить поширена тема сьогодення. Для якісного і швидкого розвитку промисловості Україні потрібні інноваційні технології. Як їх отримати і втілити в життя – основне завдання на сьогодні в державі.