МОДУЛЬНА СТРУКТУРА СИСТЕМИ КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СКЛАД - Райковська, Інна Тадеушівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено переваги виділення комп’ютеризованої системи економічного аналізу в підсистему комплексної автоматизації управління підприємством; визначено вимоги до програмного забезпечення аналізу для можливості співставлення різноманітних аналітичних програм та використання в діяльності конкретного підприємства.