СТАН РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНИХ СИСТЕМ ОБЛІКУ, КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ: ЕКСПЕРТНІ ОЦІНКИ АУДИТОРІВ-ПРАКТИКІВ - Шигун, Марія Михайлівна; Гаргола, Ю. Г. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведений аналітичний огляд стану розвитку систем бухгалтерського обліку, внутрішнього контролю та управління на вітчизняних підприємствах на основі експертних оцінок аудиторів-практиків. Базуючись на виявлених проблемах у функціонуванні систем обліку, контролю та управління, визначено шляхи їх подальшого адаптивного розвитку.