ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВАХ - Шевчук, О. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто особливості побудови контролю витрат в аграрних підприємствах. Обґрунтовано недоцільність використання лише тільки позамовного методу обліку витрат у галузі рослинництва. Запропонована система обліку та контролю витрат за попроцесним методом із застосуванням чекової форми контролю витрат за центрами відповідальності.