ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ “УМОВНІ ФАКТИ ГОСПОДАРСЬКОГО ЖИТТЯ” - Маценко, Лілія Федорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Визначається внутрішня суть поняття “умовний факт господарського життя”. Обґрунтовується перегляд принципу фінансової звітності“превалювання змісту над формою”.