ПРОБЛЕМИ АУДИТУ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КОНФІСКОВАНИМ МАЙНОМ - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Операції з конфіскованим майном є об’єктом аудиту в напрямі управління ефективністю їх провадження. Описано етапи здійснення аудиту ефективності управління конфіскованим майном (організаційний та методичний), визначено дії аудитора на кожному з виділених етапів. У розрізі методичного етапу наведено типологічну структуру ризиків, що ідентифіковані відносно конфіскованого майна як об’єкта аудиту.