ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ В ГАЛУЗІ ЕКОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Цал-Цалко, Юзеф Сигізмундович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто сучасну практику формування інформаційних ресурсів за інвестиційною діяльністю сільськогосподарських підприємств щодо екологічних об’єктів. Поставлено та вирішено проблему відображення інвестиційних витрат на охорону природного середовища в бухгалтерському обліку та звітності.