МЕТОДИКА ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ У СПРАВАХ З ПОДАТКУ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ - Федчишина, Віоллета Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Узагальнено практику судово-бухгалтерської експертизи у справах, пов’язаних зі сплатою податку на додану вартість та згруповано проблемні питання у сфері обліку ПДВ, що дозволило виявити спектр питань, необхідних для побудови методики дослідження експерта-бухгалтера.