ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА НА ЖИТОМИРЩИНІ - Супрунова, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено критичний аналіз стану розвитку малого підприємництва в Житомирській області за видами економічної діяльності та адміністративно територіальними одиницями. Розглянуто проблеми, що стримують розвиток малого підприємництва на регіональному рівні, надано пропозиції щодо їх вирішення для ефективного розвитку економіки регіону.