БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В РОЗРІЗІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ “1С” ТА “ПАРУС” - Пархоменко, Валерій Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкрито можливості ведення бухгалтерського обліку та здійснення внутрішньогосподарського контролю із використанням комп’ютерних технологій.