ПРОБЛЕМИ НОРМАТИВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Остап`юк, Наталія Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено проблеми нормативного регулювання організації аудиторської діяльності.