УМОВНІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ: ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ - Орлов, Ігор Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено підходи до трактування сутності поняття “умовні зобов’язання” на рівні нормативних документів країн світу, довідкової та наукової літератури. Запропоновано уточнення в частині визначення змісту зазначеного об’єкту.